Minex-Tr Minecraft Oyuncu Topluluğuna Hoş Geldiniz

Minecraft İle İlgili eğlenceler, konular, Rehber konularıyla beraber Sizde Konu Açarak Arkadaş arayabilir veya Karşılaştığın sorunları çözebilirsin.

Hemen Kayıt Ol!

OnlyDarknesss

0
Pozitif
0
Negatif
Forum Editör Şefi
Üye
Best answers
0
Elmas
0
Discord
OnlyDarknesss#8582
Discord İzni
Vds
VDS (Sanal Sunucu) Nedir?
En verimli sanal sunucu türlerinden biri olan VDS(Sanal Atanmış Sunucu), sanallaştırma teknolojisi ile bir sunucu donanımının birbirinden bağımsız küçük sunucular halinde bölünmesidir. Web sitelerinde, oyun sunucularında ve bir çok farklı alanda kullanılan sanal sunucular hakkında ne kadar bilgiye sahibiz?

Herhangi bir Hosting şirketinden sanal sunucu kiraladıysanız ve bu sunucu oyun sunucuları içinse Java tarzı programlar zaten kurulu olarak size teslimat yapılacaktır, teslimat yapıldığında Minecraft sunucusu kuracaksanız ilk önce Java yüklü mü diye bakın ardından da Java versiyonunuzu kontrol edin. Bütün Java versiyonlarında Minecraft yüksek sürümlü sunucu maalesef açılamıyor.

VDS Sunucularının en büyük avantajlarından birisi işlemci seçimi, RAM ve disk kapasitesinin tamamen kullanıcıya özel olması yani siz istediğiniz bir işlemcide (eğer ki hosting şirketinde bu işlemcide stok bulunuyorsa BKZ. R9 5950X), istediğiniz RAM kapasitesinde ve disk kapasitesinde VDS sunucusu kiralayabilirsiniz.

VDS sunucularına farklı işletim sistemleri kurulabilir ve bu işletim sistemlerine bağlanma yolları farklıdır.
Windows işletim sistemine sahip bir VDS kiraladıysanız Windows'un içerisinde bulunan uzak masaüstü bağlantısı sayesinde sizlere iletilmiş olan bilgileri buraya girerek sanal sunucunuza bağlanabilirsiniz.

Size teslim edilen sunucu Centos ise sunucuyu yönetmek, dosya aktarım işlemlerini yapmak için bir FTP programı (File Transfer Protocol/Dosya transfer protokolü) ve konsol olarak kullanacağınız bir Putty uygulaması yüklü olmalıdır.

Performans ve güvenlik istiyorsanız Centos işletim sistemini kuramınız öneririm ama kullanımı daha rahat ve daha anlaşılır bir arayüz istiyorsanız Windows 2016 işletim sistemini de kullanabilirsiniz.

Son 1 saat içerisinde kimler izledi (Toplam: 0) Detayları İzle

Bu konuyu kimler izledi (Toplam: 2) Detayları İzle