Minex-Tr Minecraft Oyuncu Topluluğuna Hoş Geldiniz

Minecraft İle İlgili eğlenceler, konular, Rehber konularıyla beraber Sizde Konu Açarak Arkadaş arayabilir veya Karşılaştığın sorunları çözebilirsin.

Hemen Kayıt Ol!

Yönetim Minex-Tr Discord İzni Nasıl Alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minex-tr

0
Pozitif
0
Negatif
Minex-Tr Ceo
Site Sahibi
Best answers
0
Elmas
120
Discord
xMadzzy#0523
Discord İzni
minex-trfav.png

MİNEX TÜRKİYE MİNECRAFT
FORUM DİSCORD İZNİ

Discord İzni Nedir?

Discord izni, forumumuzda konularınızın altında herhangi bir yetkilinin veya moderatör ekibinin müdahale etmeden discord linkinizi paylaşabildiğinizi gösteren bir rozettir.

Discord İzni Nasıl Alınır?
Discord izin rozetini almak için forumda belirli şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartları eksiksiz şekilde yerine getirdiğiniz sürece rozeti sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz. Şartlar şunlardır:

1. Forumumuzda en az 8 tane eğitici bir rehber konusu paylaşıp üyelerimiz tarafından beğeni alınarak alabilirsiniz.
  2. Forum adına en az 10 tane ücretsiz ürün paylaşıp hatasız ve düzgün bir şekilde tanıtımı yaparak alabilirsiniz.
- Eklenti Paketi Paylaşımı
- Skript Paylaşımı
- Yararlı PHP veya HTML sayfa paylaşımları
- Konu Tasarım Paylaşımı
- Discord Bot Altyapı Paylaşımı
- Eklenti Paylaşımı

bu tarz paylaşımları yaparak

Discord İznimin Aktif Olduğunu Nasıl Bilirim?

Mesaj Kutusu:

Screenshot 4

Hakkımda Kısmı;

Screenshot 5

Normal Görünüm:

Discordicon

DİSCORD İZNİNİ NASIL ALABİLİRİM?

Discord izin rozetini alabilmek için yukarıda belirtilen şartları eksiksiz bir şekilde yerine getirmeniz gerekmektedir. Ardından destek bileti oluşturarak ilgili yönetim ekibinin hesabınızı inceleyip aktif etmelerini sağlayabilirsiniz.

Discord İznini Kullanabileceğiniz Yerler:

1. Takım veya Onaylı Satıcı iseniz ürün tanıtım konularınızda.
  2. Zümrüt Sunucu sahibi iseniz sunucu tanıtım konularınızda.
  3. Normal üye iseniz yukarıda belirtilen şartları yerine getirdikten sonra kendi paylaşım konularınızda.

Not:
Discord iznini abartılı şekilde kullanmanız durumunda veya yasaklı linklerde kullanmanız halinde, yönetim ekibi bu yetkiyi sizden alabilir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...