Minex-Tr Minecraft Oyuncu Topluluğuna Hoş Geldiniz

Minecraft İle İlgili eğlenceler, konular, Rehber konularıyla beraber Sizde Konu Açarak Arkadaş arayabilir veya Karşılaştığın sorunları çözebilirsin.

Hemen Kayıt Ol!

Kurallar Forum Destek Kuralları ve Kullanım Alanları HK. (19.05.2023)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Minex trfav
Forum Destek Kuralları ve Kullanım Alanları
Merhaba Değerli Minex-tr Üyeler, Forum Destek Talebi nedir? Kaç bölüme ayrılır? Nerden açabiliriz? gibi sorularınızı bu konu üzerinde kısa ve net bir şekilde konuda görebilirsiniz. Lütfen forum desteğini kullanırken boş yere destek açıp yetkili ekibimizi meşgul etmeyelim aksi taktirde forum destek sisteminden yasaklanırsınız.

Forum destek sistemimizde 7 kategorimiz mevcuttur. Bunlar sırasıyla arşiv, yetkili alımları, sunucu sahibi başvurusu, hata & öneri, genel destek, madalya & rozet, itiraz & şikayet kategorileridir. Gelelim bu kategorilerin kurallarına ve kullanım amaçlarına.

Arşiv: Arşive taşınan içeriklerinizin tekrardan ilgili kategoriye taşınması ve konunun tekrardan aktif edilmesi içindir. Forum kuralları gereği belirli süre içerisinde cevap gelmediği zaman konu arşiv kategorisine taşınacak ve konu kilitlenecektir.

Yetkili Alımları: Yetkili alımları kategorisi, zaman zaman forum içerisinde görev yapacak ekip arkadaşları aradığımızda sizin başvurunuzu göndermenizi istediğimiz kategoridir. Yetkili başvuruları, bölüm şefleri veya ekip yöneticileri tarafından kontrol edilmektedir. Başvurunuzun onaylanması veya reddedilmesi durumunda sizlere en kısa sürede dönüş yapılacaktır.

Sunucu Sahibi Başvuruları: Sunucu Sahibi Başvuruları, aktif bir Minecraft sunucusuna sahip olan kullanıcılarımız içindir. Bu kategoriye başvuru yapmanız durumunda yönetim ekibi tarafından başvurunuz incelenecek ve sizlere geri dönüş sağlanacaktır.

Hata & Öneri: Forum içerisinde bulunan hataları veya fikirlerinizi bizlere iletmek için kullanabileceğiniz kategorimizdir. Eğer ki bir forum içerisinde bir hataya denk gelirseniz veya gelişmemiz için fikirleriniz varsa, bunları bizlere iletmekten çekinmeyin.

Genel Destek: Sorularınızı veya sorunlarınızı bizlere iletebileceğiniz kategoridir. Aklınıza takılan bir şey olduğunda, bu kategoriyi kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Madalya & Rozet: Madalya talebinizi bizlere iletebileceğiniz kategoridir. Forum üzerinde bulunan bir çeşit ödül sistemi olan madalyalar, koşulları karşılayan kullanıcılara yönetim ekibi tarafından başvurulması durumunda verilecektir.

İtiraz & Şikayet: Uygulanan moderasyon işlemleri tarafınızca haksız veya yanlış ise, bu kategoriyi kullanarak bizlere iletebilirsiniz. Yönetim ekibi tarafından gerekli kontroller yapıldıktan sonra tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Forum destek sistemine ulaşmak için tıkla.

Bu kurallar Minex-Tr Yönetimi Ekibi tarafından duyuru geçilmeksizin ve Minex-Tr yönetim ekibinin isteği ile her an güncellenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...